Menu Sluiten

Fietsmerken

Hier vind je alle fietsmerken uit ons gamma op een rijtje. Aangezien de verkrijgbaarheid en stock van de fietsen erg variabel is kom je best langs in onze winkel voor meer informatie over specifieke modellen. U kan ons via onderstaande knop of social media steeds contacteren en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!

Cervélo Cycles is een Canadees-Nederlands constructeur van racefietsen. Het merk werd in 1995 opgericht door de Nederlander Gérard Vroomen en de Canadees Phil White.

Niet voor niks rijden de renners van het Nederlands Team Jumbo-Visma met deze fietsen.

Naast time trial, triatlon en racefietsen produceert Cervélo ook CX- en gravelbikes.

“At Basso, it’s all about creating the best riding experience for passionate cyclists like you and us.”

BMC is gespecialiseerd in het maken van high-performance race-, gravel-, mountain- en lifestylefietsen, waaronder verschillende soorten elektrische fietsen.

Eigenlijk kan je elke type sportfiets terugvinden in hun gamma. Elke fiets draagt daarenboven het Zwitserse kwaliteitslabel!

Merida is één van de grootste kaderfabrikanten ter wereld. Jaarlijks worden er zo’n 1.5 miljoen fietsen geproduceerd met de naam Merida op het frame. Op alle kaders van de fabrikant is er een levenlange garantie. Hun gamma trouwens net zo uitgebreid als dat van BMC met bovendien ook nog een groot aanbod E-bikes met lage instap!

De nummer 1 in vouwfietsen en e-bikes van Belgische bodem!

Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken… Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde (elektrische) vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd.

Scott Sports is Amerikaans bedrijf die ondertussen in Zwitserse handen is. Zij maken hoogwaardige sportartikelen in de categorieën fietsen, wintersport, lopen en motorsport. De Cross Country fietsen van Scott hebben reeds wereldbekers, kampioenschappen en olympische medailles gewonnen.

Niet voor niks zijn deze racemachines wereldwijd erg populair.

Advanced E-bike – Voorheen E-bike Das Original – is een relatief nieuw bedrijf uit 2011 dat zich helemaal richt op elektrische fietsen. Naast de gebruikelijke garantie van 2 jaar op elektronische componenten zijn ze zodanig zeker van hun stuk dat ze nog eens 2 jaar extra garantie geven op de Bosch accu en de Enviolo-naven in hun fietsen. Op de frames is er 30 jaar garantie!