Menu Sluiten

Fietsmerken

Hier vind je alle fietsmerken uit ons gamma op een rijtje. Aangezien de verkrijgbaarheid en stock van de fietsen erg variabel is kom je best langs in onze winkel voor meer informatie over specifieke modellen. U kan ons via onderstaande knop of social media steeds contacteren en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!

Titanium is misschien wel het ultieme framemateriaal door zijn magische rijkwaliteit, corrosiebestendigheid en tijdloze esthetiek. In voorgaande jaren was het bezit van een titanium (race)fiets voor de meesten een droom maar door onze samenwerking met Bossi wordt deze droom werkelijkheid! Bossi houdt zich aan de hoogste normen en streeft ernaar de best mogelijke producten te produceren met een uitzonderlijke kwaliteit en bijpassende service. 

Sinds 2023 vind je Orbea ook terug tussen de fietsmerken bij Dewasport. Het bedrijf werd opgericht in 1840 en focust zich sinds 1930 geheel op de productie van fietsen. Dé Spaanse marktleider in de fietsenwereld!

Het Duitse merk Centurion is geen onbekende onder de cargofietsen. Met de Centurion Vario R960I worden diverse transportmogelijkheden gecombineerd met veilige rijeigenschappen en een natuurlijk rijgevoel. Op de zeer robuuste en lange bagagedrager kunnen kinderen of spullen tot 70kg worden vervoerd.

Cervélo Cycles is een Canadees-Nederlands constructeur van racefietsen. Het merk werd in 1995 opgericht door de Nederlander Gérard Vroomen en de Canadees Phil White.

Niet voor niks rijden de renners van het Nederlands Team Jumbo-Visma met deze fietsen.

Naast time trial, triatlon en racefietsen produceert Cervélo ook CX- en gravelbikes.

BMC is gespecialiseerd in het maken van high-performance race-, gravel-, mountain- en lifestylefietsen, waaronder verschillende soorten elektrische fietsen.

Eigenlijk kan je elke type sportfiets terugvinden in hun gamma. Elke fiets draagt daarenboven het Zwitserse kwaliteitslabel!

Merida is één van de grootste kaderfabrikanten ter wereld. Jaarlijks worden er zo’n 1.5 miljoen fietsen geproduceerd met de naam Merida op het frame. Op alle kaders van de fabrikant is er een levenlange garantie. Hun gamma trouwens net zo uitgebreid als dat van BMC met bovendien ook nog een groot aanbod E-bikes met lage instap!

ENVE werd opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in het fabriceren van carbon onderdelen voor racefietsen en mountainbikes. Ze zijn vooral bekend van hun wielsets, stuurpennen en zadelpennen. Naast hoogwaardige componenten produceren ze nu ook moderne race- en gravelfietsen. De Melee en de Mog zijn hun paradepaardjes!

De nummer 1 in vouwfietsen en e-bikes van Belgische bodem!

Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken… Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde (elektrische) vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd.

Scott Sports is Amerikaans bedrijf die ondertussen in Zwitserse handen is. Zij maken hoogwaardige sportartikelen in de categorieën fietsen, wintersport, lopen en motorsport. De Cross Country fietsen van Scott hebben reeds wereldbekers, kampioenschappen en olympische medailles gewonnen.

Niet voor niks zijn deze racemachines wereldwijd erg populair.

Advanced E-bike – Voorheen E-bike Das Original – is een relatief nieuw bedrijf uit 2011 dat zich helemaal richt op elektrische fietsen. Naast de gebruikelijke garantie van 2 jaar op elektronische componenten zijn ze zodanig zeker van hun stuk dat ze nog eens 2 jaar extra garantie geven op de Bosch accu en de Enviolo-naven in hun fietsen. Op de frames is er 30 jaar garantie!