Fietsleasing

De fiets is vandaag hét ideale vervoersmiddel om je te verplaatsen als het over woon-werkverkeer gaat! 

De ellenlange files op weg naar het werk en het grote parkingprobleem op bedrijfsterreinen zijn een feit. Gebruik daarom de fiets als alternatief om naar het werk te rijden. Bovendien kan u genieten van uw dagelijkse beweging zonder dat u hier extra moeite voor moet doen.

Voordelen Werkgever!

✓ Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
✓ Kostenneutraal 


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Als werkgever kan u ervoor kiezen om fietsen aan te bieden aan uw werknemers. Zo kan u uw werknemers een extra voordeel gunnen. Maar ook zorgt u voor de gezondheid van uw werknemers door ze te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Daarnaast past dit ook in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en helpt u mee om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Kostenneutraal
Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer, zijn de kosten 120% aftrekbaar in een operationele leasing. In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten volledig recupereren.


Voordelen voor de werknemer! 

✓ Fiscaal interessant 
✓ 30 à 40% voordeel 
✓ Fietsvergoeding 
✓ Zorgeloos leasepakket
✓ Flexibele verloning


Als werknemer kan u ervoor kiezen om een fiets te leasen voor woon-werkverkeer. De bedrijfsfiets is fiscaal interessant doordat men dit kadert in flexibele verloning. Dit wil zeggen dat u maandelijks een klein deel van uw brutoloon inruilt om tijdens de leasingperiode zorgeloos gebruik te kunnen maken van een fiets naar keuze.Voordelig afkopenNa deze periode kan u de fiets afkopen aan een zo laag mogelijke restwaarde.

U gaat zien dat er een voordeel aan verbonden is van 30 tot 40% ten opzichte van een privéaankoop inclusief de afkoopwaarde en al onze diensten. Daarbij geniet u van een maandelijkse aflossing en hoeft u niet onmiddellijk het hele bedrag te financieren.FietsvergoedingEen ander fiscaal voordeel is een fietsvergoeding die volledig vrijgesteld is van belastingen tot €0,23/km. Indien u naar het werk rijdt met de fiets, is deze bonus zeker en vast een leuke extra. De bedrijfsfiets is daarbij ook cumuleerbaar met de bedrijfswagen of andere vormen verplaatsingsvergoedingen.

Heeft uw werkgever gekozen om met onderstaande leasemaatschappijen te werken? KBC | O2O | TEAM CYCLIS | CTEC 
Dan kan u als werknemer zonder enige probleem langskomen, de fiets van uw dromen bekijken & eventueel even testen. 
Nadien zal ons team met veel fietsplezier uw vragen beantwoorden & een gepaste offerte opmaken. Tot snel !