Menu Sluiten

Bosch E-bike expert

Met trots kunnen wij melden dat wij door Bosch zijn geselecteerd als ‘Bosch eBike Expert’. Wij zijn verkozen op basis van onze deskundigheid op onder andere productkennis, servicegerichtheid, training van het personeel en onze goede productbeschikbaarheid. Nóg een reden om voor ons te kiezen voor een kwalitatieve e-Bike met de bijhorende service!

Productkennis

Om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste productontwikkelingen en mogelijkheden, gaan wij jaarlijks met verschillende collega’s bij Bosch op training. Maar daar blijft het niet bij. Zo gaan we ook naar de vele dealershows van onze verschillende fietsmerken, en we testen zelf onze producten op regelmatige basis. Op die manier kunnen we onze kennis steeds bijstellen, en op die manier kunnen wij onze klanten steeds correct adviseren om de beste fiets te kiezen.

Servicegerichtheid

Naast de verkoop van kwaliteitsfietsen willen wij onze klanten ook de beste service geven. Door de technische trainingen van Bosch jaarlijks bij te wonen, kent de elektrische fiets voor ons geen geheimen meer. Daardoor kunnen we jou als klant bij onderhoud en herstellingen zo snel mogelijk en zo correct mogelijk van dienst zijn, waardoor je snel weer kan fietsen. Uiteraard staan we ook steeds klaar om je te helpen bij vragen over het gebruik van je eBike.

Training van het personeel

Naast de trainingen die door Bosch voorzien worden, hebben onze techniekers ook al jarenlang ervaring met elektrische fietsen (al meer dan twintig jaar!). Daardoor vinden onze techniekers voor elk probleem een geschikte oplossing en wordt jouw fiets met de beste zorgen onderhouden en hersteld.

Productbeschikbaarheid

Eén van onze sterke punten is ook onze grote voorraad, zowel op het gebied van de fietsen zelf als de vervangonderdelen. We hebben een zeer ruim gamma A-merk fietsen, met voor ieder wat wils. Zo zijn er stadsfietsen, toerfietsen, high-speeds (45km/u ondersteuning), mountainbikes en zelfs racefietsen met Bosch ondersteuning. Maar ook op het vlak van vervangonderdelen voorzien we een goede stock zodat je heel snel geholpen kan worden wanneer er onverwachts iets mis gaat. Denk maar aan een reservelader, batterij, motor, stuurbediening, display, snelheidssensor, … We hebben het (bijna) altijd op stock!

Extra voordeel voor de klant!

De titel van ‘Bosch eBike Expert’ is natuurlijk heel leuk om te krijgen, maar wat is daar nu het voordeel van voor jou als klant?

Wij hebben prioritaire toegang tot de Expert hulplijn. Als er toch eens een probleem opduikt waar onze techniekers niet meteen een oplossing voor vinden, kunnen wij meteen contact opnemen met de beste techniekers en ingenieurs van Bosch. Dat zorgt voor een nog snellere en betere service voor jou als klant.
We worden als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden, en mogen in verschillende gevallen mee gaan testen bij nieuwe productlanceringen. Daardoor kunnen we jou nog beter adviseren om je droomfiets aan te kopen.
Door onze rechtstreekse contacten met Bosch kunnen we je snel verder helpen met eventuele garantieproblemen.
Onze technische expertise wordt steeds op peil gehouden dankzij de technische trainingen die Bosch ons aanbiedt.
Heeft u Vragen? Had u graag advies gewenst? Wilt u vrijblijvend een testrit maken?
Kom dan zeker eens langs of contacteer ons, we staan steeds tot je dienst! Bekijk alvast ook eens ons aanbod elektrische fietsen!