Menu Sluiten

Herzog PRO Sport Compressiekousen

Misschien herken je het wel… Je klimt ‘s ochtends uit je bed en je lichaam voelt moe en zwaar. Je bent simpelweg niet goed hersteld van je training of wedstrijd. Om alles uit je trainingen te kunnen halen is een goed herstel van cruciaal belang. Met Herzog PRO Sport Compressiekousen geef je jouw prestatie- en herstelvermogen een boost.

SPIERSCHADE BEPERKEN

Een triathlon is een aanslag op het lichaam en het herstel duurt relatief lang. Wist je dat het lichaam, afhankelijk van je inspanning, wel 48 tot 72 uur nodig heeft om beschadigde spiercellen te repareren? Wanneer je Herzog PRO kousen gebruikt tijdens je wedstrijd of training kun je spierschade aanzienlijk beperken. Herzog compressiekousen zorgen er namelijk voor dat je kuiten zó compact worden gehouden, dat er minder trekkrachten aan je kuitspieren ontstaan.

Herzog Medical Compressiekousen: voor wie?

Zowel de wedstrijd- als recreatieve atleet heeft veel baat bij het dragen van Herzog compressiekousen. Tijdens het fietsen worden de kousen met name na een training of koers gedragen om het herstel te bevorderen. Maar ook tijdens inspanning hebben fietsers veel baat bij Herzog Compressiekousen. Door het afnemende drukverloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor je minder snel verzuurt.

Wat maakt Herzog uniek?

Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je kousen een perfecte pasvorm hebben. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat. Bij Dewasport zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van Herzog compressiekousen.

Herstellen zoals toprenners

Inmiddels zijn de Herzog Medical Sport Compressiekousen niet meer weg te denken uit het professionele wielerpeloton. Team SD Worx met Anna van der Breggen, Team DSM, Baloise – Trek Lions met Lars van der Haar en de rensters van CCC Liv met Marianne Vos… ervaren allemaal de positieve effecten van het dragen van Herzog compressiekousen. Ook jij kunt meer uit je fietsprestaties halen met de compressietechnologie van Herzog!

Compry Recovery – Jouw persoonlijke masseur

Wil jij echt álles uit je prestaties halen? Wil je altijd je persoonlijke masseur binnen handbereik hebben? Compry Recovery is een zeer nuttig herstelmiddel voor (tri)atleten en wielrenners die optimaal willen herstellen na de training of tussen twee trainingen door.