Powermeter
Dewa Sport is verdeler van Rotor.

Voor degene die precies het vermogen wil meten, zijn de Rotor Power cranks gemaakt. U meet niet zoals de meeste systemen aan één crank, maar aan allebei de cranks. Zodoende wordt het verschil aangegeven (in procenten) tussen uw linker en rechter been.

Rotor inpower :

Een volledig nieuw concept van powermeting. De sensoren, uitsluitend met meting aan de linker kant verkrijgbaar. Heel slim verwerkt in de 30mm crankstel as en dus prima beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is de batterij die ca. 300 uur mee gaat heel makkelijk zelf, vanaf de buitenkant, te verwisselen. Uiteraard ANT+ en tevens in zowel een road (3D+ en 3D30) als een MTB (REX serie) versie verkrijgbaar. Men heeft de ontwikkeling en praktijktests erg goed verborgen gehouden.Rotor 2 inpower :

De Rotor 2 Inpower is de vermogensmeter die de wattage aan beide zijden van de crank meet. Hierdoor kun je het geleverde vermogen links en rechts afzonderlijk van elkaar zien. Ook kun je de optimale trapbeweging meten en voor jou de ideale stand van de bladen instellen. De afdichting van de elektronica is zeer goed door middel van een kunststof afsluitdop. Doordat de data wordt gemeten in de as, is het signaal zeer goed (minder storingen) en kunnen via ANT+ of Bluetooth Smart de gegevens worden verstuurd.

Dewa Sport is verdeler van Rotor.


De 4iiii Precision Power Meter is een compacte wattagemeter die op de linkercrank gemonteerd wordt. Dankzij de wattagemeter krijg je een zeer nauwkeurig en betrouwbaar inzicht in de vermogensgegevens. Deze optimale prestaties hebben er toe geleid dat ook Tom Boonen, Tony Martin, Niki Terpstra en de rest van de Etixx-Quick Step wielerploeg gebruik maken van de meter. De montage is zeer eenvoudig en ook het onderhoud brengt geen moeilijkheden met zich mee.

De meter is voorzien van allerlei gemakken, zoals bijvoorbeeld de batterij-indicatie wanneer de deze op 15% na leeg is. Dit zal echter niet snel gebeuren, aangezien een volle 2032 knoopcel batterij meer dan 100 uur mee gaat. Daarnaast is de meter te combineren met de smartphone en 4iiii app met behulp van het ANT+ protocol of de Bluetooth functie. Dit maakt dat de unit draadloos te update is met nieuwe software. Tot slot is de meter met zijn negen gram met recht een lichtgewicht te noemen.

NIEUW - Stages cycling !