Hartslagmeters en GPS


Dewa Sport is verdeler van Polar.

De doelstelling van Polar is ervoor te zorgen dat mensen fitter en gezonder worden zodat hun fysieke prestaties verbeteren. Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Polar helpt je in de huid van je training te kruipen.
Polar combineert deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten.
Polar is sinds 1977 toonaangevend in technische innovaties en hartslagmeting.
Polar biedt producten, zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

 
Dewa Sport is verdeler van Garmin.

Opgericht in 1989 door Gary Burell en Dr. Min Kao in Olathe, Kansas (VS). Wat toen begon als een brainstromsessie met een handvol ingenieurs, evolueerde naar een wereldwijde samenwerking van duizenden collega's. Garmins doel, net zoals toen, blijft erg simpel: navigatie en communicatietoestellen ontwikkelen om het leven van de gebruikers te verrijken. 
Dewa Sport is verdeler van Wahoo.

Alles wat je van een GPS fietscomputer verwacht en meer. De Wahoo ELEMNT zal je verbazen!

Het instellen van wat jij wil zien op je fietscomputer is nog nooit zo makkelijk geweest. In plaats van klikken door onhandige menu's en schermen op je fietscomputer configureer je jouw voorkeuren gemakkelijk via het scherm van je verbonden smartphone. Je kan de datavelden die jouw voorkeur hebben makkelijk naar de juiste plek slepen.

Doordat de Wahoo ELEMNT ANT+ en Bluetooth 4.0 ondersteunt is het koppelen aan je sensoren een fluitje van een cent. Hiermee kan je ook gemakkelijk je smartphone koppelen. Zo kan je zien wanneer je een WhatsApp of een e-mail ontvangt en wanneer iemand je belt. Ook kun je na afloop de gegevens van je rit via je smartphone uploaden naar het internet. Via Live Tracking kan je op een kaart real time zien waar je vrienden zijn. De ELEMNT kan ook samenwerken met Strava en zo Live Segments aan je doorgeven, zodat jij de KOM of QOM kan pakken. Tevens kan je via je mobiel routes in je ELEMNT laden.

De Elemnt zal je de weg wijzen door middel van LED lampjes. Deze lampjes zitten aan de bovenkant van het scherm en geven je informatie over welke kant je op moet wanneer je een route rijdt. De LED-lampjes hebben nog een functie: ze laten je zien wanneer je een bericht ontvangt of gebeld wordt en geven een indicatie van je prestaties. Standaard meegeleverd• ELEMNT Fietscomputer
• Out-front Mount
• Stuurpen Mount
• Aerobar Mount
• Quick Start Gids