Sportvoeding


 
Concap

CONCAP wordt vervaardigd uit een welbepaalde koffiestruik (Coffea arabica). Door een speciaal procedé te volgen ontwikkelde men een product met alle goede eigenschappen van koffie zonder de negatieve bijwerkingen van deze drank.  Een kop koffie bevat tussen de 60 en 80 mg cafeïne. 
Bij CONCAP gaat het om een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciaal procedé verkrijgt men het eindproduct CONCAP. De actieve bestanddelen zijn intact en zullen hun werking niet missen.  


Unlimited Power UP

UP, wat staat voor UNLIMITED POWER, is vooral bekend vanwege hun uitstekende kwaliteit van SPORTVOEDING en vanwege de zeer concurrerende prijzen. Het uitgekiende assortiment van UP heeft verschillende unieke producten die zich echt compleet onderscheiden ten opzichte van andere VOEDINGSPRODUCTEN.


WCUP - Winning nutrition

Naast de topsport zijn ook de fervente wielerfanaat en gedreven self-trained marathonloper gebaat bij een correcte en gebalanceerde sportvoeding. WCUP tracht hierin hun adviseur, begeleider en supporter te zijn voor elk doel dat zij wensen te bereiken.

Speerpunten van WCUP-producten:

  • Bundeling van energie in kleine porties,
  • Maximaliseren van de prestaties door gebalanceerde combinaties van energiedragers,
  • Het sportlichaam vrijwaren van uitputting

De producten die onder WCUP zijn samengesteld zijn stuk voor stuk uitgebreid getest door topsporters en erkende, onafhankelijke laboratoria. Doorheen de jaren is elke product steeds aangepast aan de veranderingen binnen de sport en de vele limitaties.