Onderhoud & Massage


Dewa Sport is verdeler van Morgan Blue.

Morgan Blue is ontstaan binnen de fietswereld zelf. Nick Vandecauter, toenmalig mecanicien bij de Lottoploeg, vroeg in 1994 aan 'Morgan Oils' om een olie voor de fiets te ontwikkelen.
 Na het uitvoerig testen van de stalen startte Morgan Oils met de sponsoring van het Belgische Lotto en Franse Casino team, zonder reeds producten in de fietsbranche te verdelen. In een volgend stadium ontwikkelde Morgan Oils een kettingontvetter.
Door toevoeging van bepaalde additieven kleurde de ontvetter blauw.
Velen spraken daardoor van ‘Morgan Blue’, wat dan ook de nieuwe bedrijfsnaam werd. Anno 2011 telt Morgan Blue 38 onderhouds- en 16 massageproducten.  
Van jaar op jaar sponsorde Morgan Blue alsmaar meer profesionele wielerteams. Vandaag draaien meer dan 80% van de kettingen en 40% van de benen in het World Tourpeloton met olie van Morgan Blue op.
Deze samenwerking is niet enkel een overdracht van producten richting teams. Er treedt een wisselwerking op dankzij de nauwe samenwerking met mecaniciens, soigneurs en de renners zelf.
Deze feedback vanuit het professioneel wielermilieu wordt gebruikt om de producten continu te verbeteren en zorgde er tevens voor dat de firma competitiesmeermiddelen begon produceren.
Dewa Sport is verdeler van Tunap Sports 

TUNAP INSPIREERT... reeds 40 jaar door ontwikkelingen en systeem-oplossingen op het gebied van chemie. We combineren een aantal divisies die producten en diensten leveren voor verschillende doelgroepen; Automotive, Industrie, Private Brand & Cosmetica.

Verschillende onderhoudsproducten zonder solvent en biologisch afbreekbaar.