Stages powermeter LR vanaf nu verkijgbaar

Het Stages L/R crankset is een nauwkeurige dubbelzijdige vermogensmeter (powermeter). De dubbelzijdige powermeter is meer dan 2 jaar getest door Team Sky en Chris Froome. De winnaar van zowel de Tour de France als de Vuelta à España in 2017.
De Stages powermeter L/R meet ook de soepelheid van je pedaalslag en het draaimoment rendement.
De Stages powermeter L/R past perfect in het Stages Performance Ecosystem gecombineerd met de Stages Link software en uw persoonlijke Fietscomputer; Garmin, Sigma, Wahoo .. 

De linker en rechterkant worden via aparte sensoren gemeten en zijn tevens los van elkaar te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om de rechterkant van de crank op één fiets kan plaatsen en de linker crankarm op je tweede fiets. Gebruik je beide kanten van de crank op één fiets, dan heb je een dubbelzijdige powermeter. Met dank aan de Active Temp Compensation (ATC) word er een nauwkeurigheid van +/-1,5% gerealiseerd bij 100 watt met een cadans van 90 omwentelingen. De Stages Powermeter L/R is zeer waterbestendig en heeft een IPX7 keurmerk. Beide meters hebben een cr2032 batterij met een levensduur van zo'n 175 uur.

De Stages powermeter L/R is verkrijgbaar in 2 Varianten

  • Stages R8000 ultegra crankstel 
  • Stages R9100 Dura Ace crankstel
Bij het aanschaffen van deze vermogensmeter, zijn kettingbladen & montage inbegrepen. 
mogelijkheden 53/39 - 52/36 - 50/34

Tot snel in één van onze winkels te Wetteren, Dendermonde of Deinze. 

Meer nieuwsitems