De elektrische fiets, stevens e-lavena

De best verkochte elektrische fiets van Stevens bikes is weer op voorraad ! Wilt u ook weten waarom de Stevens E-Lavena zo gegeerd is ? Blijf dan gerust even lezen.

Stevens Bikes staat bekend voor zijn Duitse Degelijkheid en dat komt natuurlijk ook terug in hun E-bike gamma. Met een betrouwbare Shimano Deore 10sp buitenversnelling voelt het als rijden met een sportfiets; licht trappend maar toch comfortabel. 

 

Dit zijn dan ook de eisen voor vele mensen, met betrekking tot hun aankoop van een nieuwe elektrische fiets. 
Naar het werk, in het weekend of gewoon lekker gaan reizen met de Stevens E-Lavena is dit alles geen probleem. De Bosch Performance Line motor met 250 W en 63 Nm – plus de geïntegreerde 500Wh Batterij zorgt voor een ongeëvenaard rijgevoel.

Maar niet alleen de prestatie zijn belangrijk bij het aankopen van een elektrische fiets, Ook evenzeer het Estische word de dag van vandaag meer aandacht aan besteed. Daarom zoals hierboven reeds verteld, is bij de Stevens E-Lavena de Bosch batterij volledig weggewerkt in het frame van de fiets. Opladen kan zowel via het frame of gewoon door de batterij uit de fiets te nemen en deze mee binnen te nemen in huis.

Er zijn nog wel tientallen punten waardoor deze elektrische fiets een echte toppers is. Als u deze graag te weten wilt komen, of gewoon lekker even wilt komen testrijden. Nodigen wij u graag uit in één van onze winkels te Wetteren, Dendermonde of ons meest recent filiaal te Deinze

Meer nieuwsitems