BMC Timemachine Road 2019!

Deze nieuwste lancering van BMC is niet de gemiddelde racefiets. De BMC Timemachine Road (R01) is de snelste fiets ooit gemaakt door BMC, en het gaat verder dan alleen het gebruik van aerodynamisch geoptimaliseerde vormen.

We hebben al onze R & D geïnvesteerd in het gebeeldhouwde ontwerp en de stealthy engineering van de BMC Timemachine Road om een ​​eersteklasfiets te maken met zo’n overkoepelende aero-integratie dat hij in staat is tot snelheden die de wereld winnen.

De BMC Timemachine Road wordt binnenkort geïntroduceerd en is het resultaat van uitgebreide diepgaande aërodynamische modellering, obsessief verfijnde CFD-simulaties, windtunnelsessies, baan- en wegtesten.

De BMC Timemachine Road is ontworpen om maximale efficiëntie voor de meest krachtige rijders te bieden tijdens all-out sprints en acceleraties, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan een behoefte aan snelheid, kwaliteit en precisie. De belangrijkste BMC-innovaties zijn volgende:

  • Aerodynamisch geoptimaliseerde vormen
  • Toonaangevende integratie van de ICS Aero cockpit
  • Overtreffende snelheid-gerichte nalevingstechnologie
  • Slijtvaste remcovers
  • De volledig nieuwe Aero-module die de hydratatie- en opslagbehoeften omzet in een aerodynamisch voordeel

De meest zichtbare opvallende eigenschap is de Aero-module, die met succes functionele componenten – hydratatie en opslag – integreert in het nastreven van de meest aerodynamische configuratie voor het rijden in de echte wereld. Uren van testen op het circuit bevestigden de volledige set-up als de meest aero met consistente energiebesparingen.

Had u graag  meer info gehad over deze fiets ? kom dan gerust langs in één van onze winkels te Deinze, Dendemonde of Wetteren. 

Meer nieuwsitems