Menu Sluiten

Kledij

Giordana is een hoogwaardig en toonaangevend ‘made in Italy’ merk, dat kan terugvallen op jarenlange ervaring in de professionele wielerkledijwereld. Het staat synoniem voor continue technische innovatie, voor uitstekende pasvormen en uiteraard voor prachtige ‘Italian Style’ designs. Wij zijn fan!

biotex onderhemd
Biotex Bioflex warm onderhemd

Biotex werd opgericht in 1990 en werd onmiddellijk bekend als het eerste Italiaanse bedrijf dat zich specialiseerde in de technische ondergoedsector voor sport.

Biotex biedt thermische en technische onderkleding en accessoires aan, speciaal ontworpen voor comfort in alle weersomstandigheden. Cipollini, Simoni, Savoldelli zijn slechts enkelen van de grote kampioenen die Biotex hebben gedragen.

Wielrennen is een sport waarin passie, toegewijd trainen, opoffering en ultieme glorie aan bod komen. GAERNE omarmt deze mentaliteit al jarenlang om u de beste wielrenschoenen op de markt aan te bieden. 

We selecteren enkel het beste materiaal, ontwerpen het mooiste design, gebruiken de recentste technologieën en zijn constant op zoek samen met onze deskundige “meester schoen-makers” naar innovatie. De geheimen en expertise nodig tot het bekomen eindresultaat liggen nog steeds in het rijke fietsgebied van Italië – Veneto…

post-chrono-definitivo
Gaerne G.Chrono
DeFeet-Aireator-SL-6-Socks
Defeet Aireator kousen

Het Amerikaanse merk Defeet staat vooral bekend om hun fietssokken. Kwaliteit staat bij hun bovenaan en daarom ontwerpen en produceren ze al hun fietssokken in de Verenigde Staten. Wat vooral opvalt aan de Defeet sokken, zijn de unieke en moderne prints op de fietssokken. Bij Dewasport vind je sokken en kleding voor alle jaargetijden

 

Voor meer en minder ervaren fietsers kunnen Fietshandschoenen een bijzonder nuttige accessoire zijn.
Een handschoen zorgt ervoor dat je goede grip hebt op je stuur en vangt (een groot gedeelte van) de schokken op.

Daarnaast kan een goed paar handschoenen helpen om klachten te voorkomen zoals slapende of pijnlijk handen en beschermen ze je handen in het bos tegen laaghangende takken, opspattende steentjes en bij een eventuele valpartij.

GripGrab Ride Waterproof Winter Glove Fietshandschoenen
GripGrab Ride Waterproof Winter Glove

De Kask en Abus fietshelmen staan bekend om de ideale combinatie van stijl comfort en veiligheid. Voor de warme dagen kies je een van de Kask racefiets helmen met veel ventilatie. En als elke seconde telt kies je een van de aerodynamische tijdrithelmen. Zoek je en fietshelm die je extra veiligheid en comfort biedt op de e-bike dan vind je bij Abus helmen met ingebouwde regenhoes en verlichting!